Ladderlift

Indien u binnenkort gaat verhuizen, kunt u ervoor kiezen dit zelf te doen of om de complete verhuizing over te laten aan een verhuisbedrijf. Baeken Verhuizingen kan u hoe dan ook van dienst zijn. Wij kunnen uw verhuizing van A tot Z voor u verzorgen maar u kunt bij ons ook alleen een ladderlift huren.

Een ladderlift is een heel handig hulpmiddel bij het naar bovenbrengen van grote meubelen en goederen die niet gemakkelijk door het trapgat naar boven gebracht kunnen worden of bij gebouwen waar geen lift aanwezig is.

Een ladderlift kunt u huren bij Baeken Verhuizingen. Onze ladderliften zijn volledig automatisch en reiken tot aan de 9e verdieping. Wanneer u een ladderlift huurt bij Baeken Verhuizingen, komt een ervaren medewerker van ons bedrijf mee om de ladderlift te bedienen.

Als u meer informatie wilt aangaande de huur van een ladderlift of over verhuizingen in het algemeen, kunt u contact met ons opnemen. Onze hoofdzetel
is gevestigd in Herentals. Voor telefonisch contact is ons telefoonnummer in Geel 014/594949 en voor Herentals 014/231096. U kunt ons ook al uw vragen stellen in een e-mail. Ons e-mail adres is: info@verhuizingenbaeken.be.

Kijk ook bij: Verhuisfirma, Selfstorage, Meubelbewaring, Verhuisbedrijf Antwerpen, Verhuizers Turnhout, Meubel opslag, Verhuizingen Geel, Verhuizingen Herentals, Verhuisbedrijf Herentals, Verhuisfirma Antwerpen.